Uppsala

Har sagt åt mig själv ända sen i söndags att ja måste skriva om min underbara helg i uppsala.. å nu e de snart redan torsdag.. inte bra, men ja har haft fullt upp varje kväll, eller inte orkat att blogga, men nu när ja inte kan sova så kan ja ju lika gärna passa på...

I fredags åkte iaf jag och mamma och ania till uppsala, vi åkte hem till mormor.. möte sedan upp sarah och nila vid tåget.. och gick på stan för att äta midda tillsammans, alla flickor.. så himla mysigt.. Liam fick stanna hemma med rickard, å det var oxå första gången för dom en hel helg tillsammans, å en hel helg utan liam för mig..
Känndes jätte konstigt att vara ifrån Liam men man behöver det ibland..
Vi åt iaf på en jätte trevlig krog, de va fint väder så vi kunde sitta ute, extra mysigt.. åt gott och hade jätte trevligt sen gick vi hem till mormor, de dröjde inte alls länge innan jag somnade på soffan.. fick sova ca 9 timmar de va lääänge sen man gjorde de.. sköönt!

Lördagen bestod av att va i yrishov sporthall hela dagen för det var cheerleading SM
som tur och skönt bor mormor precis brevid så vi va inte sist och hade mkt nära.. de va skönt..
Sarah åkte hem till Igge med Natta å jojje som kom å hämta henne och nila.. sen åkte mormor hem till Burvik och jag och mamma tog bussen in till stan för att gå på bolaget och så..

ANIA OCH HENNES LAG PIRETS TOG SM GULD (av 7 lag) sååååååå himla kul, dom va bäst..

Så när allt var klart skulle ania å hennes lag bo på hotell.. så jag och mamma hade kvällen för oss själva..
Vi beställde mat från en pizzeria och satt ute på ballkongen och mös i solen å drack lite vin och annat smått och gott.. sen gjorde vi oss finna för att sedan besöka den fina staden Uppsala by night..
Vi åkte in med bussen till stan och gick till Etage som ja hört om skulle vara ett bra ställe , de va typ samma stuk som tommys, alla kände alla å vi kände ingen.. Jo snälla Jennie som jobbade, vi hade iaf jätte trevligt träffade ett gäng grabbar som va ute och firade en kille som skulle gifta sig så vi hängde me dom hela kvällen, de va kul.

När vi sedan skulle gå hem gick vi hem längst ån de va himla mysigt å vad vi skrattade, tog kort vid den fina kyrkan och vid vattenfallet, å så hittade vi en kille som låg och sov hahah..
Lite längre fram och nästan hemma gick vi förbi en "sandlåda" där man hoppar längd, så det provade vi hahah sen spräng vi 60 meter och hade såå kul.. (finns på film)
När vi sen kom hem till mormor ca 04.30 va de dax att sova, ja å mamma sov i mormors säng men runt 8 då började mamma snarka och tog sån himla plats i sängen så ja flyttade in i stens rum..

På söndagen var det dax att åka hem och som vanligt hade vi ju spritt ut alla våra saker i lgh så de va bara å börja städa och fixa, sen hämta vi vår guld tjej ania.. och åkte hem.. gud vad ja saknade liam då.. ville bara hem hem hem hem så ja kunde pussa krama min lilla prins.. oj vad han blev glad när han fick se mig..
fick en jätte stor kram och massa pussar.. åh va ja älskara att vara mamma!

Tack mormor för en jätte trevlig fredag tillsammans, å jätte kul att sarah och nila kunde va med <3
Grattis till världens bästa Ania
och tack mamma för en helt otrolig rolig kväll och helg, detta måste vi göra oftare =)

nee nu börjar ja bli trött så ja lägger in bilder imorgon från helgen..
Natti /J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0