Liam Mattias Berggren!

Idag har Liam namnsdag... det är Mattias idag.. tror inte Liam finns.. men janine finns ju inte heller tur att man har ett svenskt namn oxå som Christina..
men å andra sidan så har dom ju tagit bort en del riktigt svenska namn å ersatt med typ Mohamed, hallå???

Ibland börjar man ju undra..

Idag har vi varit på Tommys och ätit Lunch med Carro & Charlie , Linda & Frida. De va himla mysigt.. sen gick jag och Carro med barnen till centrum där jag skulle köpa filmen UPP till sandra som fyllde 8 år idag.

Ikväll har vi varit hemma hos familjen Hudin på 8 års födelsedags fika.. himla god jordgubbstårta.. åt lite mkt bara.. men men.. de går jag bort imorrn, hoppas det är lika fiiint väder imorrn som det varit idag.. helt underbart skönt.. synd bara att det är så mkt snö överallt som man inte kan sitta ute i solen...

Imorgon Fyller Jossan 23 år.. =)

Och om typ 1 dygn anländer syrran till Åkersberga....
så på fredag ska vi mysa som bara den.. fast hon lär ju inte mysa med mig.. de väl Liam hon vill mysa med..

Nej nu ska ja ta och kolla en film tror jag.. eller kanske gå och lägga mig... hmm kan inte bestämma mig..

skulle ha lagt in en bild på Liam men det gick inte och jag orkar inte vänta.. får bli imorgon istället.

puss å god natt


Till Moster Sarah, från Liam

Nu är det inte långt kvar... ..

Vi räknar dagarna... Moster snart kommer du och leker med oss.... åhh vad vi längtar..
Puss puss från Liam & Mamma <3


En hel dag hos fam.Gunnarson/Fanqvist =)

Vaknade imorse runt nio.. Liam fick frulle.. själv åt jag ingen frukost.. inte bra jag vet.. men ja ska bli bättre på de. Sen skyndade jag och Liam oss till bussen... tog 10.19 bussen hem till Jossan och Moa.. tog en promenad.. Elvis va ju så klart med oxå.. vi gick till ica skånsta och handlade lunch.. vi var ute i kylan i ca 2 timmar.. men solen va framme så de va mysigt.. skulle ha tagit med mig kameran ut men de glömde jag tyvärr..

Hemma hos Jossan & Moa åt vi lunch och fikade å snackade skit och hade trevligt.. ungarna lekte oxå...

Vi blev kvar hela dagen & kvällen..
Åt himla god soppa som Ynneb gjort heheheh.. bra där kocken..

Liam fick prova Moas hopp gunga vilket han tyckte var jätte roligt.. nu ska jag ta och leta fram hans, för han har oxå en.. men vart...?? jag har lagt den på nått bra ställe, kommer bara inte ihåg vart det där bra stället är!! hmm..


Liam & hans bästa kompis Moa <3


hopp hopp... =)

Hej hopp gummi s....


måndag,tisdag,onsdag,ToRsDaG.. FREDAG..längtar..

Då va den här helgen snart slut och en ny vecka snart... LÄNGTAR till torsdag eller fredag morgon när vi får träffa sarah.. =)

Ihelgen har vi hunnit med en del.. i fredags va vi hemma åt midda å så.. sen körde Rickard upp mig och Liam till Mamma & Jocke för han skulle hem till Roger å kolla på hockey.. de va ju hockey hos mamma oxå som Jocke kolla på men å andra sidan hade ja sällskap av mamma...
Sen kom Rickard å hämtade oss å vi åkte hem och sov..
I Lördags fyllde Carro 25 år, och hennes Rickard fyller år imorgon måndag så då hade dom fixat kalas.. vi va där och hade himla trevligt..

sen kom vi hem och bara var hemma kolla film å somna på soffan..

Imorse vaknade vi sent alla 3 låg i sängen länge och mös.. himla mysigt..
som vanligt var vi på baby sim idag, Liam va gnällig och hungrig så vi va inte i vattnet så länge idag... men de va kul ändå..

Ikväll har vi varit hemma hos svärföräldrarna på midda, alltid lika trevligt.. vi fick fisk soppa såååå himla gott!!!

Få se här vad händer denna vecka nu då...
Imorgon måndag ska vi förhoppningsvis träffa Jossan & Moa..
Tisdag:
Onsdag: Öppna förskolan..
Torsdag:
Fredag: TRÄFFA SARAH!!!!!!
Fredag kväll ska vi ha middags gäster familjen Hudin kommer hit =)
Lördag: Åker vi Till Örebro på dop Linnea ska döpas (claes & Pernillas dotter)
Lördag kväll ska jag mysa med syster..
jag ska mysa med henne tills hon åker hem ...

nej nu ska väl jag oxå krypa ner i säng, Rickard la sig tidigt ikväll.. han ska ju åka till jobbet vid 5 imrgon bitte han ska tydligen de hockeyn som börjar 06.05 på jobbet.. idiot!!

Natti natti


Längtar till den 25:e Februari!!!

Det händer så mycket nu, och har hänt sååå himla mycket på sista tiden, men inte faan har jag bloggat, jag hinner inte.. varje gång jag ska sätta mig och blogga lite kommer saker i mellan..
nu tänker jag tex på min kära syster som skriver dagligen i sin blogg, men de gjorde jag oxå när jag var gravid.. då hade man typ inget liv hahahah skämt osido (sorry sarah) hahah

hmm ska väl ta å uppdatera mig lite om vad som hänt de senaste veckorna..

Fredagen den 6 februari åkte jag mamma,Jocke och Johan svensson in till gribby.. hem till Lare och drack å hade jätte trevligt sen gick vi till red corner för de va ett band som spelade där å inte vilket band som helst utan.. Janina´s pappa spela kommer inte på vad han heter nu..  dom har ju varit bättre måste jag ju säga.. men de va kul iaf.
   

Veckorna är som vanligt det händer mycket nu i Liams liv... eller i vår lilla familj..
Liam har börjat äta mer nu.. nu äter han gröt varje dag till lunch och puré till middag och så klart ersättning i flaska.. han fick pröva att smaka på potatis och palsternacka puré men det var ingen höjdare han höll på att kräkas, så jag smakde oxå på den åå stackare jag kan förstå att han inte tyckte om den.. så den går bort.. men potatis och morot tycker han om, har även köpt hem potatis och majs puré undrar vad han tycker om den..
nog skrivet om liams mat.. heheh

Söndagen den 7 februari åkte Sofia & Maria till Bali å kommer hem igen den 29 april då jag och Rickard firar 4 år tillsammans..
vi tog så klart en massa bilder på henne, i sin sommar outfitt eller hur de stavas... såg lite kul ut med en massa snö omkring henne....


såå fiin <3

Förra helgen hade jag & mamma Cocktail Party med temat: GLITTER & GLAMOUR!  hemma hos mig med en massa brudar, Drinkar och en massa tilltugg.. vi sjöng sing star och snacka en massa skit... jag och Alexandra & jossan hade djupa disskutioner inne på toa.. hahah
Kvällen slutatde på Sports bar..


Förra söndagen var vi som vanligt på babysim och Liam skulle dyka för första gången, vilket han tyckte var helt okej, hans kompisar blev ledsna, men inte Liam.. han var såå duktig..

Den dagen var det oxå Alla Hjärtans dag... men den firar man tydligen inte längre =(

17 februari Fyllde Sofie 25 år..

Idag fredag var jag och Liam , Jossan och moa, jessika och kevin (nya vänner) å badade i söra simhall de va kallt vi är ju vana vid att det är ca 33 grader på babysimmet.. de var det inte idag.. burr men som sagt Liam han klagar inte..

SNART kommer min älskade syster , Liams MOSTER  och hälsar på som vi har LÄNGTAT.. vi har gjort en egen nedräknings kalender... räknar dagarna tills hon kommer...

ska bli såååååååååååååååååååååååå mysigt att få känna å kläma på hennes mage och krama om henne och snacka skit... gud va jag längtar...
Vi har inte sätts sen nyår så hon måste ju oxå spricka av att inte träffa mig.. fast jag vet att hon mäst vill träffa LIAM...

Nu ligger Liam i sin säng för första gången, sen han va typ nyfödd. han ratade sin säng och har fått ligga i sin vagn i sin säng.. men han börjar bli riktigt lång och han rör sig mycket nu i sömnen.. ska vi se hur de går.. hoppas de går bra..

nej nu har jag nog fått med det mesta och jag ska försöka vara bättre på att skriva.. när jag hinner..

NU sitter jag här i mörkret i sängen och Liam han snarkar i sin säng och snart somnar väl Rickard in i djupsömn å snarkar som vanligt.... måste skynda mig så ja hinner somna innan han börjar.. sen e de kört...

Natti natti..



4 månader!

Nu har jag gjort det igen... inte hållt vad jag låvat.. inte bra.. men det har varit mycke nu, man hinner inte sitta här varje dag.. och jag vill liksom kunna sitta lite i lugn o ro och skriva..
ska inte skylla på en massa saker nu.. för jag skriver ju nu!
(som nu hinner precis sätta mig skönt i soffan med en Chai te och en chocklad muffins.. mina grabbar har ja stoppat om i sängen.. rickard ger liam mat,, då ropar Rickard -Älskling... Ja tror Liam sket kan du byta på honom?
Hur svårt e de å gå själv, blir så trött...
(han gjorde det sen!)

Det händer mycket nu.. Liam bara växer så det knakar, jag köpte nya kläder till honom här om veckan stl 68 men när vi kom hem å han hade hunnit spy på sina nya kläder insåg jagatt dom kommer han SNART växa ut så jag bytte de andra.. så nu har han stl 68/74.. min lilla grabb =)

I fredags på dagen åkte jag och Liam hem till Linda & Patric för att se på lilla Frida som kommit till världen.. åt soppa lunch och snacka skit. Felicia läste en bok för Liam.



I fredags hade vi fredagsmys hemma åt god mat och kollade på lets dance..
Och i lördags var Liam hemma hon mamma, ania & Jocke. Medans jag drack vin och slog klackarna i taket med flickorna, vi firade Johanna som fyllt 25. Rickard va med grabbarna och drack bira och kolla fotboll.

Söndagen va det som vanligt babysim, man va ju inte så kaxig som dagen innan men man blev genast mycke piggare av att plaska om kring med sin lilla son..
I lördags den 30/2 blev Liam 4 månader och då hade jag låvat mig själv att Liam skulle få prov smaka lite gröt och lite frukt pure,men eftersom han inte va hemma tänkte vi ta det dagen efter, söndagen då.
Han fick lite havre gröt och aprikos/päron pure.. (han smakade typ 2 tuggor)
Puren va ju god och helst skulle han äta upp skeden oxå..
  
I måndags var det lungt, jag och Liam satt hemma och kollade på Nicke Nyfiken (det gör vi varje morgon) satt dock då i pyjamas till typ 17.00 sen klädde vi på oss.. och lagade typ mat.. När Rickard sen kom hem gick vi å stor handlade.. så vi kom ut en liten stund där iaf.

I går.. hmm.. då satt vi som vanligt i soffan på morgonen/förmiddan å kollade på Nike nyfiken.. somnade om i soffan å bara myste.. tills jag vaknar av att solen skiner... åh då va det bara å klä på sig och ta en rask promenad.. jag tänkte vi skulle gå till pippilotta butiken å fynda lite saker till Liam men när vi kom fram så vart det stängt såå himla typiskt. så vi gick till jobbet & hälsade på alla barnen... å alla mina kära kollegor.

På vägen hem Ringer Tant Natta å vill att vi ska ses.. så vi åkte till solna en stund och åt midda med henne.. sen kom mamma och hämta oss..
På kvällen kom Gudmor Alexandra över för att hinna leka lite med Liam och titta på Paradise hotel finalen..
HELT klart rätt person som vann JACKIE =) ME LIKE

Idag vaknade vi runt nio gick upp vid tio drygt.. åt frulle och tog en rask promenad upp till svärmor/farmor där vi åt pasta sallad..

Tog sedan bussen hem eller ner till centrum..
Idag har jag köpt friskis kort så nu jäklar ska det tränas en massa.. som jag har längtat.. får dock ej träna mage ännu =( men det kommer de med!

Imorgon blir det luuuungt.. om inget händer..
På kvällen ska jag och alexandra styrke träna å sedan gå på affrodans.. ska bli skit kul.

Nej nu måste dricka mitt te innan det blir kallt..
Och försöka få Liam att sova, eftersom hans far tydligen inte har lyckads. =(

Natti natti..




RSS 2.0