Liam 1 år!

Det är ingen vanlig dag för det är Liam´s födelsedag idag hurra hurra hurra!

Kan inte fatta att det redan har gått 1 år sen han kom ut till oss, och jag har varit mamma i 1 år oxå, helt otroligt vad tiden går fort!
Vi hade lite mini kalas ikväll för Liam med tårta och paket.
Blir mer på söndag.

nu blir det en bild från när han var nyfödd samt en från idag!





Mamma & Pappa älskar dig!!!

-1,7 kg

Oj nu har jag inte skrivit på nästan en vecka,men har varit så sjukt trött på kvällarna..
Är nu inne på min 2:a vecka på jobbet och trivs fortfarnade med mitt jobb med barn och att vara mamma samtidigt. (visste ju inte hur det skulle vara att jobba med barn, när man har egna)

I helgen har syster med familj varit hemma i Åkersberga.
så i fredags var jag och sarah hemma hos sara Nilsson med stephanie och Natta så kom Mamma & patricia oxå sen gick vi till sportsbar =)
Lördagen var man inte så kaxig men åkte iaf upp till Mamma, för räkafton med mamma och mina systrar.. (Jocke var hemma oxå men sov nästan hela kvällen) Nila & Liam var ju oxå med såklart!

Det blev en lugn men sen kväll/natt och jag och Liam sov över. Söndagen var seg och jag kände mig frusen men vi tog en liten promead, till det nya dagiset och vi alla lekte tillsammans på gården =)

Avslutade söndagen med middag på Roma.

I går var det inte måndag utan de va ju faktiskt tisdag, heheh och jag var som vanligt på Vikt väktarna, blev så himla nöjd hade gått ner -1,7 kg på 1 vecka.. =) WOHO!

och idag är det onsdag, jag å Liam å rickard åkte till Arninge efter jobbet å jag köpte 3 par nya stövlar på skopunkten. och rickard köpte nya skor på stadium outlet.

Har även gjort fina naglar =)

SHIT imorgon är det redan torsadg å inte vilken torsdag som helst utan Liams 1 års dag.. kan inte fatta att vi är här redan, kommer ihåg det somom de var igår vi låg där på bb å han kom till oss.

Imorgon ska Liam få tårta och paket men det blir efter jag kommer hem från jobbet.

På söndag ska vi har kalas här hemma för honom, med familj och lite vänner.

 nä nu blir de en dusch å sen hopp i säng, ska bara leta efter kamerasladden så ja kan föra över lite nya bilder ifrån helgen..
Natti




Jag är såå stolt!

Idag tog Liam sina första steg (3 åt gången blev det) vid flera tillfällen ikväll.
Men han visade Pappa Rickard först idag, så när jag kom hem från jobbet idag, så fick ja veta.. å jag blev så avundsjuk, jag vill ju oxå.. de e nu ja missar detta när jag jobbar =(

Men jag fick se de efter mddan, å va jag blir stolt.

Ikväll såg vi på Idol hela familjen inne i Liams rum, lekte och busade, ( vi är inte riktigt klara ännu, ska fin slipa de sista i helgen!)

Imorgon är det äntligen FREDAG!

Nu ska ja lägga in lite bilder som jag har sagt att jag ska göra länge.
Från ikväll =)
hej hej












NK

Haft en bra dag på jobbet, skutade tidigt, tog en promenad hem till Benny och Moa, där mina grabbar va =)
Sen åkte vi hem, jag bytte skor och vi packa vagnen, för att åka in till stan, mötte upp Dan och gick till NK (Grabbarna skulle schoppa) sen åkte vi hem.
Kollat tv, nu e jag ny duschad och färdig för sängen.
Imorgon har jag sov morgon och börjar då halv 9 mkt skönt.
men jag ska stänga hela dagiset för första gången hjälp.

Nu e jag så trött så jag måste sova.
Natti

06.00-22.37

Min dag började med att klockan ringde kl. 06.00 (jag var super trött, men det var bara att palla sig upp, klä på sig och borsta tänderna typ, sen kom Jossan och hämtade mig och vi åkte till söra simhall för en ca 40 minuters simmning.. de va én riktig bra start på dagen, pigg och fräsh..
Sen bar det av till jobbet då jag började kl. 8.00

Idag har det i stortsätt regnat hela dagen, men det var inte så klallt ute idag som det var igår, idag var barnen mkt leriga och blöta när vi kom in, men har man kul så har man!

Det var en bra dag!

När jag kom hem från jobbet va mina grabbar inte hemma, så jag passade på att lägga mig på soffan en stund å glo lite tv, sen lagade jag middag så den va klar tills mina älsklingar kom hem.

Ikväll va de VV som varje Tisdag, ikväll blev det tyvärr inte som jag hade tänkt de, hade gått upp 1 kg sen förra veckan =( blev jätte deppig men inser nu att det är bara att kämpa vidare...
Jag måste verkligen äta ALLA mina points som jag har varje dag, jag får inte gå och lägga mig med typ 3 points över för då går man inte ner. (det känns som om man äter hela tiden) =(

Iorrn är det redan onsdag och jag slutar tidigt.. himla sköönt, då ska vi åka in till stan, Rickard ska köpa kläder och jag hoppas på att hitta nått kul till mig, Liam ska få regn kläder =)

Nej nu e jag så himla trött. så jag måste sova.
Natti natti

1:a dagen på nya arbetet!

Idag va det den stora dagen, utan min lilla Liam och in i jobbet,
helt underbar barngrupp och härliga kollegor =)

Barnen var hur gulliga som helst och jag har faktiskt lärt mig ALLA barnens namn.. Sjukt nöjd!

Idag kom Syster & Nila <3 så himla mysigt.

Nu blir det hopp i sän ska bara packa bad väskan, för jag och jossan ska sinna imorgon bitti 6.30 börjar 8.00

Natti

Är jag redo???

Igår var jag så trött när vi kom hem så ja palla inte skriva något.
Vi va på taco middag hos Lisa,Max och Nova. Jätte mysigt hade vi med en massa skratt och spel.. (Jag bokstaverar) hahaha "Med andra ord"
Vi kom hem runt kvart över två,men har man trevligt så har man, =)

Idag har vi fixat lite till i Liams rum, känns som om det aldrig blir klart, eller så e de jag som segar, för jag vill inte riktigt att Liam ska flytta ut ännu.

Sen tog vi oss en promenad till hacksta skolan för att rösta, och sedan vidare upp till svärföräldrarna på fika och mys. Dom åker till grekland i natt lyx..
Men har man jobbat i 65 år så e man värd att kunna åka iväg så här, de ska vi oxå göra när vi jobbat klart.

Åh här sitter jag som har varit mamma ledig i snart 1 år, och ska tillbaka till verkligheten imorgon.. fy.. eller nej fy är fel ord, ska bli kul å börja jobba å komma in i den "normala" vardagen igen men det kommer kännas så konstigt att vara ifrån Liam vi som har suttit ihop 24/7

Åh nu när Rickard ska vara hemma med Liam så är det min tur att ligga innerst av sängen så jag ska få sova om eller när Liam vaknar,, men ja kommer nog ändå vakna av att han rör sig som jag brukar.. å jag lär väl behöva väcka Rickard oxå.. hur som helst vet jag att det kommer att gå bra, och R sa till mig att när man jobbar och sen kommer hem så brukar de va så att Liam blir så glad och de e ju kul.

Nu ska jag packa iordning alla saker som ska med till jobbet, kläder,inne skor, ute skor, gummistövlar, vantar osv.

Imorgon kanske Syster & Nila kommer, om hon vinner billjetten på tradera HOPPAS!!!


Fredagen den 17 september 2010

Igår va det ju min sista fredag som mamma ledig med min lilla Liam, som fyller 1 år om 12 dagar =)
Så vi åkte in till stan med mamma för att möta upp mornor och luncha ihop =)

Vi gick till den Blå porten vid djurgården, himla mysigt och ritigt god mat.
Tog sedan en promenad in till stan, gick längs strandvägen i solen och såg alla fina båtar som låg i hamn =)
Sen strosa vi runt stureplan för att sen ta tåget hem till Åkersberga.
När vi klev av tåget hemma i åkersberga så va det en fågel som sket på Liam och i hans vagn, hahaha

Går kvällen blev mycket lugn jag gjorde fredags mys middag, som bestod av kyckling i ugn med en massa vitlök, salld i massor med tsatziki och pommes.

Rickard gick hem till Arvidsson vid 21. och Liam fick sin välling och somna som en stock så ja passade på att kolla film, fanns ju inget på tv. jag såg natt på museumet 2, i brist på annat eftersom filmen inte var någon höjdare..
Gick och la mig 02.10 av att sovit en stund i soffan.

Imorse fick jag sov morgon sååå himla skönt.
Åt en good frukost, grovt bröd med ost,skinka och paprika. Lättfil med banan och kanel.

Idag ska vi försöka och ställa allt till rätta i Liams rum.
Å ikväll ska vi på middag hos Lisa,Max och Nova.. ska bli jätte trevligt.
nej nu kanske ja ska ta och kläpå mig och hjälpa min karl.
Hoppas alla får en fortsatt trevlig Lördag.

puss å hej

VILL INTE!

Bidde inget inlägg igår tyvärr.. men svaret på det är att jag va så trött igår efter allt vi gjorde.
Jag och Liam åkte in till täby med bästa Gudmor Alexandra, åt lunch, strosa runt i butiker, ja åkte in för att jag skulle köpa schablon plast som jag beställt från panduro, så ja kan göra klart stjärnorna i Lims rum.
Sen va ju Alexandra ledig som vanligt på onsdagar (vår sista onsdag tillsammans på länge) för nu börjar man jobba. Jag vet att jag tjatar om de, men kan ni tänka er att vara hemma med den lilla man älskar i 1 år, å sen helt plötsligt ska man börja jobba å inte va med honom, det kommer kännas så tungt på måndag morgon att lämna mina grabbar på mrgonen. =(

Sen hitta jag en tunika på gina som jag velat ha länge men inte funnits i min stl, så hängde den där, helts ensam, bara till mig =) Hihih

Vi åkte hem och jag gav Liam middag och klädde på mig inför kvällens step på friskis, Rickard var då nere på friskis med Anders, så jag och liam traskade ner till honom för att byta, Jag gick in på mitt pass å grabbarna gick hem.
Efter träningen gick jag hem till Alexandra där de blev sen middag, så sjukt hungrig, åt ingen middag innan träningen, vilket jag absolut ska göra nästa vecka. man kan ju fan inte gå och träna på tom mage.. inte bra!
När jag sen kom hem, blev det dusch och tv...

Idag har jag och Liam varit på Lekiz, där det fdinns hopp borg massa klätterställningar och rutsckanor (stavningen?) vi hade jätte kul och Liam han skratta så han tjöt i hopp borgen.. sen åt vi korv..
efter att ha lekt i nästan 1,5 timme började liam bli gnällig och trött, även jag började känna att de va dax att gå hem. När vi hade gått ca 10 meter kom regnet de spö rega så vi fick springa in på mc donalds å sitta där och vänta tills regnet va borta.

Ikväll har vi varit och handlat på willys och bara slappat i soffan, eller jag har, men rickard har fixat en massa i liams rum.. <3

Imorgon är det fredag och jag´, Liam och Mamma ska åka in till stan å möta mormor på lunch =)

FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY det är verkligen min sista fredag som mamma ledig med Liam..
åhhhhhh =(

Nee nu ska jag ta och sova...
Natti
Bilder blir det imorgon.
puss

Gör som jag säger!

Vill börja mitt inlägg med att, det känns lite tråkigt, att komma in på sin blogg.. å se att INGEN KOMMENTERAR!
Jag ser att folk läser, MEN VEM GÖR DET?
Om ni ska läsa min blogg kan NI väl lämna en liten kommentar?! SNÄLLA!

Jaja nog om de nu, Idag är det Tisdag,en stund till, för er som inte visste det, och idag har jag och Liam varit på Öppna förskolan och lekt och varit på sångstund.
Liam hade jätte roligt i dockvrån med tjejerna, roligast var att sitta i docksängen och leka med dockornas nappflaskor, heheh ska bli kul å se honom sen på dagis när Rickard hämtar honom å han e klädd i en klänning och fin skor, hahah för det är rätt vanligt bland grabbarna.. på dagis.
Jag hade en kille en gång på dagis då hans pappa kom och hämtade honom, de första sonen sa till sin pappa va.. -Pappa pappa ja e en prinsessa! Pappan han skämdes och sa nej "Kalle" du e en Prins ta av dig kläderna och kom nu, tråkigt att man inte bara kan låta det va så, bara för att han klär sig i tjej kläder eller leker med dockor behöver ju inte betyda att han gör det sen när han blir äldre.
Som julen förra året då jag hade köpt en tomtedräkt till Liam för att ta kort på honom å göra julkort,
så säger Rickard stackars Liam han kommer skämmas ihjäl när han blir äldre å ser att han haft en tomtedräkt på sig, me va fan han va 3 månader, det hade varit skillnad om ja kom hem å ba Älskling jag har köpt en tomte dräkt till dig, va snäll å sätt på dig den nu så vi kan skicka ut julkorten, hahaha
(På julafton fick jag sen ett kort på Rickard klädd som tomtenisse av hans mamma)

Ikväll har jag även varit på viktväktarna, trodde inte att jag hade gått ner nått, men har faktiskt gått ner 800 gram, nästan 1 kg, så nu jävlar ska ja gå ner mer till nästa vecka.!

Imorgon ska jag, Liam & Alexandra åka till Täby, jag ska köpa schablonplast som jag beställt på panduro så jag kan göra fiina stjärnor på Liams ny målade gröna vägg =)

Kvällen blir det step =)

Men nu ska jag fixa lite bland alla pärmar som min lilla skitunge drog ut idag på golvet.. sen blir det sova.....

Natti

Å kom ihåg nu att lämna ett spår om du läst min blogg!
Tack på för hand / Janine

Födelsedags fest mm

I lördags var jag på födelsedags fest hos Micke & Alexandra, Micke har fyllt år så han bjöd på en massa god mat och trevligt sällskap, själv hade jag med mig lite vin och cider.. mycket gott,
Det var en jätte trevlig fest med en massa trevliga människor och mkt skratt =)
Kvällen slutade på sports bar, (har inte varit där på hela sommaren) så det va kul, blir roligare å gå ut å dansa när man inte gör det så ofta, dansade till och med styrdans med pelle, de händer ju inte ofta att man blir upp bjuden på dansgolvet hahah.. ja hade fan träningsvärk i benen och mkt ont i fötterna efter en lyckad natt på dansgolvet. men det är det fan värt.

Va väl hemma runt 4morgonen, ja gick hem utan skor.. hahah

Söndagen va ja dock inte så kaxig haha, de e dåman inser att de e absolut inge kul å dricka när man måste vara social med man och barn, hahah
men vi tog oss till berga marknaden en sväng för att komma ut i friska luften, och träffa mamma, ania och sanna.

på väg hem ringer alexandra och säger att hon Kicki och Devin vill komma på fika hemma hos oss, ja typ springer hem för vårt hem såg ut som Hej kom och hjälp mig, lyckades iaf plocka undan lite och ta disken innan mina vänner kom förbi på fika.

När Kicki och Devin hade åkt hem stannade Alexandra kvar, Rickard va på fotboll, så vi bestämde oss för att gå ut och äta middag. det blev indiska mkt gott, och heller inte så onyttigt.. mycket bra för mig!
På väg hem hyrde vi en film, "En galen natt" jätte rolig och spännande film, den kan ja verkligen rekomendera.

Idag är det Måndag, min sista måndag som mamma ledig.. HJÄLP!!!!
Så den här veckan ska ja verkligen försöka hinna med att göra så mkt som möjligt, den här dagen blev dock en slappar dag,, eftersom det ändå va så trisst väder.

Imorgon ska vi gå på öppna fsk =)

De va länge sen ja la in en bild, så det får bli nått nu.

Hahaha ja e inte kladdig!


Mamma´s lilla goooding <3


Bobbas

Hej hej hallå "Dagboken"

Idag började vi morgonen med att ta en promenad på 1,5 timme med Alexandra, himla skönt och fiint väder va det ju oxå =)
När vi kom hem åt Liam frukost nr 2 hehe och jag med, sen va de typ bara å börja göra sig iordning duscha osv. för att sen möta Alexandra i cenrtum, hon handlade och fixade allt inför imogon, då Micke ska ha födelsedagsfest, å samtidig skulle hon ju va barnvakt åt Liam medans jag var på föreläsning med jobbet.

Det var en jätte intresant föreläsning =)
SEn gick jag hem till Alexandra för att hämta bobbas, då hennes Mamma & Mormor va där. Liam sov, han va helt slut efter att ha fått all uppmärksamhet hela dagen..

Sen gick vi hem och åt middag. Idag blev det resterna från igår, (lax)
Å nu ikväll har jag och Liam varit hemma hos Álexandra & Micke igen och hjälpt till med maten inför imorgon =)
Så imorrn ska Liam leka med Pappa för jag ska på fest =) Ska bli himla kul..

Nu ska jag snart sova, hoppas att min älskling snart kommer hem.

Natti natti

vad ska man ha för rubik då?

Shit jag kan inte fatt att imorrn är det redan fredag, va fan hände me den här veckan? å på måndag e de bara 1 vecka kvar sen börjar jag jobba!!!!
När jag får frågan: Hur känns det att börja jobba nu då? då svara jag, jo men det känns bra, ska bli kul och komma in i den "normala" vardagen igen, vilket är sant men nu när det närmar sig blir jag skraj, eller ja vet inte.. hur ska jag klara mig utan min lilla Liam? ja kommer längta ihj'l mig efter honom och ja kommer ringa rickard så fort ja har rast för att se va de gör, HELA TIDEN!

Imogon ska jag iaf gå på en förelsäning med jobbet på facklan mellan 13-16 å då ska Liam va med Gudmor Alexandra <3

Dag 2 på viktväktarna, man börjar smått komma in i det, eller speciellti tänkandet, inatt drömde jag om mat inte att jag va hungrig utan hur jag ska räkna, å så.
Och sen eftersom man typ äter samma sak till frukost varje dag så kommer man ju ihåg vad det är för points osv.
Idag åt jag faktiskt en sån där färdigrätt från viktväktarna,(Pannbiff med potatisgratäng,morötter och nån sås) helt okej, men va lite mat det är man ska bli mätt på..

Middagen blev det lax i ugn med 1 dl räkor handskalade av mig =) rårivna morötter och salladsärtor, och en LITEN potatis.

Jag har en känsla av att nu kommer de bli mkt snack om mat osv. idag när jag pratade med Alexandra så skulle hon göra en kladdkaka de lätt ju inte helt fel och syrran höll på med en smul paj, mums.. men nej,
nu ikväll kom godis suget eller suget efter att knapra på nåt, men då tog ja bara en banan å så va suget borta!

Imorrn är planen att jag och liam ska möta upp alexandra vid 9.30 å ta en promenad, så om ja ska få mig lite natt sömn bör jag gå och lägga mig nu. Natti

Step

Idag har vi hunnit med en massa saker, sov lääänge, till nio, himlans skönt sen va det som vanligt barnprogram och frulle.. Liam åt välling och smörgåsar, Han älskar smörgåsar.. hihi

Jag då som började min viktväktare, fick ju lite panik, va fan ska ja äta, å hur mkt får ja äta.. hmm
så det blev 2 skivor grovt bröd smör på och ett glas vatten mums.

sen gjorde vi oss klara sakta men säkert heheh mötte upp alexandra vid halv tolv och tog en lunch.. då Liam fick Lasange och risifrutti =)
Själv åt jag en räksallad och vatten.

När vi sedan hade lunchat klart och alexandra gick tillbaka till jobbet, gick vi hem för å hämta lite saker och sedan vidare till Säby förskola (mitt gamla jobb) för att hälsa på och hämta en kasse kläder som jag hade där.

Vi var kvar ett par timmar och sen tog vi oss hem. Handlade lite och gick hem för att laga mat.
Idag blev det kyckling file´med ris och en massa kokta grönsaker.

ikväll har jag även varit på mitt första step pass på friskis vilket va skit kul, men hängde inte med så jätte bra, men de kommer, =)
Sprang hem och duscha för att den gå hem till Mallan och fika och snacka skit mkt trevligt. nu när jag kom hem satt ja och räknade ihop mina points för dagen och lyckades faktist få ihop alla pointsen =)

Nu ska ja dö i soffan en stund för att sen sova.

Gör vi imorgon? de får vi se!

Natti

namn =)

Jag vet att jag inte har varit bra på att uppdatera min blogg, men nu sen ja började igen så tycker jag att jag varit bra på det!

Ni som läser min blogg kan väl visa att ni läser den, vore kul, om de nu e nån som gör de?

TACK!

Målvikten!

Hej hej idag har jag och Liam hälsat på, mitt nya jobb.. träffat nästan alla barn på min avdelning. jätte gulliga barn, men dom va nog mer intresserad av Liam än mig, heheh
Sen tog vi en promenad hem till Jossan & Moa, åt lunch, idag blev det fiskgratäng, Mumsigt!

När Benny sen kom hem åkte jag och jossan å Liam så klart, hem till oss, då jag lagade middag, köttbullar med pasta. för att sen vänta på att Rickard skulle komma hem så att vi kunde gå på VIKTVÄKTARNA!

Man blev verkligen inspirerad och känner att det här ska ja fan klara av.
Jag vet att det kommer att ta låååång tid innan jag når min mål vikt men det får de fan ta.. hoppas bara att ja iaf går ner nått i veckan eller gör framsteg. hon som va "ledaren" sa att de tog henne lång tid att gå ner. men man måste ju tänka på sin hälsa och träna.
Jag bokade igår ett step pass på friskis som ja ska gå på imorrn och skulle ha tagit spåret ikväll, men hann inte pga (rickard skulle träna innebandy) men när jag kom hem så sa Rickard att han börjar känna sig sjuk.. märkligt eftersom vi fått nya tv kanalen 10 (Sport) å idag spelade ju sverige, hahaha men de gör inte mig nått för då kunde han lägga Liam å jag kunnde sitta här och skriva och logga in på viktväktarna =)

Imorrn hoppas jag på att vi orkar gå till mitt gamla jobb säby.. men ja lovar inget just nu.. heheh
Varje gång ja ställer klockan på morgonen, så sover liam, men annars vaknar han med tuppen, hmm
man kanske ska ställa klockan varje dag?

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla reprisen av Idol som ja missa ikväll..

Natti natti




Godis,läsk,chips,pizza,mc donalds......

Imorrn smäller det, ÄNTLIGEN
viktväktarna
& en massa träning!
Ska bli så skönt att få hjälp, eller att komma på plats å få i sig rätt mat och mängden mat. inget godis och läsk med mera.
Och börja träna ska bli kul oxå, nu har jag inget att klaga på, har köpt nya träningskläder och inne skor,samt ute skor så spåret här kommer jag.
Kommer dock inte gå spåret själv på kvällarna utan då blir det en promenad någon annanstans.

Ska även hälsa på, på mitt nya jobb imorgon, ska bli kul å träffa alla barn och jobbar kompisarna så klart.
Ska försöka hinna åka förbi säby och hämta de sista sakerna ja har kvar där.

Men nu blir det snart hopp i säng.
Natti


Grönalund!

Igår åkte jag och Rickard in på Grönalund, hann inte åka dit på Semestern, men tänkte att det förmodligen skulle vara mindre folk då vi åker senare på sommaren, men NEJ de va fan skit mkt folk. Comviq hade haft en grattis inträdes dag, så de va ju klart mkt folk.
Vi kom in runt 18. och bestämde oss för att gå och äta för att sen köpa kvällsbandet som då blev billigare..
Först åkte vi Kvasten, å som tur fick vi sita längst fram, de hade jag inte gjort om jag visste att det skulle vara läskigt.. blev liksom läskit för man såg ju allt mera när man va framme, om ni fattar vad jag menar..
Sen gick vi direkt till den nya bergochdalbanan INSANE (eller den kom förra året men då kunde ju jag inte åka den, eller nånting annat, eftersom lilla Liam låg i min mage) så den va ny för mig.
Helt sjukt läskig, kan inte  komma på något annat som är läskigare att åka, fick ont i kroppen efter åt oxå.. nej tack 1 gång men ALDRIG MER IGEN!

För att lugna närverna efter så gick vi och spelade lite..men vann inget =(

sen åkte vi bergochdalbanan (jetline) som vanligt alltid lika rolig..
 Vi åkte även pop expressen vilket var en av mina favoriter förr, nu va den mest jobbig och snurrade som fan, tror att det är så att när man blir äldre, blir man mer feg och rädd, och illamående..
Pratade med mamma igår och hon sa att när man fått barn och så kan man oxå bli rädd.. de e fan sant..

vi åkte en massa roliga saker, (pallar inte berättta om alla, å ni tycker säkert det är tråkigt att läsa om de.)
Vid 23 tiden stängde grönan och vi gick en stund innan, hade tänkt å ta djurgårdbåten, men vi hann inte med den, och sen kostade de lite extra eftersom de inte tog busskort eller annat, så vi tog spårvagnen mot city.. å gick till Fridays på stureplan, jag drack min favorit drink strawberry daiquiri och Rickard tog en öl, sen åkte vi hem med 00.35 tåget och hem för att sova.. så himla trötta va vi... man blir helt slut av att göra såna här roliga saker.. eller början man bli gammal kanske? hahaha

Fick sova hela natten, de va ju länge sen man gjorde de, och utan Liam.. fick även sov morgon å en massa mys!!

Sen kom Liam hem och fy va ja längta efter honom, och han efter sin mamma och pappa..
vi åt lunch och sen började jag röja i hans rum inför målningen, det blir jätte fint nu har vi målat 1 omgång så imorrn blir det en omgång till..

Ikväll gick jag och Alexandra till mc donalds och åt midda man måste ju passa på, för på Tisdag börjar allvaret,, VIKTVÄKTARNA! äntligen, ska bli kul och äta rätt och även få träna.. och komma i form igen.

jahopp då va de söndag igen och en ny vecka framför oss, mina 2 sista veclor innan jag börjar jobba..

får se vad vi hittar på imorgon, nu ska jag iaf gå och sova.
Natti



2:a inlägget efter låååång tid..

Idag har vi hunnit med en massa saker, klockan ringde 8 imorse, låg kvar en stund, sen kom Jossan & Moa, så vi klädde på oss och tog en te..
Sedan runt tio åkte vi till öppna förskolan, som nu ligger vid förskolan Luna.. tyvärr hann vi inte till sångsamlingen som det var planerat, och vi va heller inte där så länge, såå himla mkt barn (i alla åldrar)
jag bör i oförsig börja vänja mig snart, eftersom det är så jag kommer att jobba, Rickard kom när vi skulle gå, så vi vända in en snabbis, för att visa Rickard allt.. och så att han kan gå dit sen med Liam när jag jobbar, fy kan inte fattat att ja REDAN ska börja jobba.. helt sjukt..
Natta och Jojje kom även förbi för de skulle åka upp till syster, så ja skicka med dom gåstolen och ett par fina skor till lilla Nila. (Hoppas hon gillar stolen) den har varit en bra "barnvakt" och Liam har gillat den mkt.

Sen åkte vi till centrum, Rickard stannade hemma och jag och jossan å barnen tog en lunch på anjas, (barnen sov)
Idag har jag äntligen fixat ett nytt ID kort så ja slipper använda mitt pass =)

Ikväll har jag och Liam haft fredags mys, vi åt en riktig mys middag (hahah) Fiskbullar i hummersås och potatis.. en av mina favoriter, och liam tyckte det var himla smaskit, vilken tur!
Sedan lekte vi och titta tv, när äntligen min lilla skit unge somnade var det min egna lilla kväll, med lite chips å film.. Valentine´s day, så himla mysig och bra film =) den kan ja verkligen rekomendera för er som inte sett den.

Imorgon ska Liam sova hos mormor, morfar & moster!
För jag och Rickard, Jossan & Benny ska åka in på grönan, de har varit bestämt sen länge, synd bara att det är så jäkla kallt nu på kvällarna.. de trodde man ju inte.. man trodde inte att hösten skulle komma så snart. men på ett sätt är det mysigt med hösten, har jag iaf tyckt tidigare, men att längta till den här hösten känns både tråkigt och Roligt.
det tråkiga är att jag inte ska va mamma ledig med min lilla liam.
men ändå roligt att börja jobba.. hmm nog om de nu.


Hahhahaha nu blev det ett sånt här långt inlägg igen, dax att uppdatera sig varje dag.. (ska försöka)

Natttttti puss


17 dagar kvar =(

Hej hej, de va ju inte igår man skrev blogg, sist va när syrran fyllde år å de va ju 23 juni..
Nu är iaf sommaren över och vi har hunnit med en massa saker.. och Liam har utvecklats jätte mycket.
Jag har fyllt år.. 26 år redan och Rickard har fyllt år.. 34 år redan.. tiden den bara rullar iväg, kan ni tänka er om mindre än 1 månad fyller vår lilla prins 1 år.. helt sjukt vart tar tiden vägen?

Den här sommaren har vi mest varit hemma, badat och lekt..
vi åkte upp till srah, Johnny och Nila en helg eller lite mer än en helg, hade himla mysigt..

vi har haft kräftskiva hemma med mamma, Jocke och mina svärföräldrar Karin & Bert.
vi har ävrn vart bort bjudna på kräftfest, å grillning och så.

tror vi kommer göra mer saker nästa sommar då liam är äldre och har roligare, och förstår mera.

gud va min lilla kille börjar bli stor han pratar en massa, eller han kan ju säga
Mamma, pappa, Titta, NEJ, ibland hej, sen låter de som han säger hejdå, men ja vet inte..

Han äter nu mera vår mat och går för fulla muggar med sin gå vagn.

asså de e helt sjukt om 17 dar börjar jag jobba, hur ska ja klara mig utan min lilla Prins?
Jag kommer längta ihjäl mig efter honom, men ja vet att han kommer att ha de kul med sin pappa, känns bara konstigt eftersom vi suttit ihop i snart 1 år.

Jag ska börja jobba på en ny förskola, (sjöhästens förskola,) de ska bli kul
eller de ska bli kul å komma in i den "normala" vardagen igen, de e inte så att jag inte gilla min å liams vardag, men ja tror ni förstår vad jag menar.

Idag och imorgon har älsklingen semester , så vi passar på att röja Liams rum eller vi, då menar jag Rickard, nån måste ju va me Liam= jag heheheh
om vi hinner allt nu så ska jag börja måla om Liams rum på söndag.

dum som jag va målade jag ju om Liams rum när han låg i min mage från ljus blått till vitt men nu har jag tröttnat å vill ha lite mera färg, så det ska bli gränt på två väggar och med vita stjärnor tror de kommer bli skit snyggt.

Nu ska jag försöka bli bättre på att blogga. men ja lovar somsagt inget för man vet aldrig! heheh

Imorgon ska vi till öppna fsk å Rickard ska få följa med dit, tänkte passa på när han ändå är hemma, så han vet vart det är, sen när han ska va pappa ledig.=)

Nee nu blev det ett långt inlägg men den bjuder jag på.
Hopp i säng, så ja pallar gå upp imorrn.

puss å hej




RSS 2.0